Sekolah Menengah Teknik Jalan Stadium

Sistem Register Kami Telah Dibaik Pulih.Harap Maaf Diatas Semua Kesulitan.

Teknik Jalan Stadium Oficcial Forum


    Sembang-sembang

    Share

    ihsan
    =no0B=
    =no0B=

    Male
    Number of posts : 69
    Age : 30
    Location : Alor Setar
    Reputation : 2
    Registration date : 2009-04-22

    Re: Sembang-sembang

    Post by ihsan on Sat Apr 25, 2009 1:31 am

    What a Face

    ihsan
    =no0B=
    =no0B=

    Male
    Number of posts : 69
    Age : 30
    Location : Alor Setar
    Reputation : 2
    Registration date : 2009-04-22

    Re: Sembang-sembang

    Post by ihsan on Sat Apr 25, 2009 1:32 am

    guns

    botak
    Forum Mvp
    Forum Mvp

    Male
    Number of posts : 378
    Age : 27
    Location : mergong alor setar
    Job/hobbies : jamming
    heroes : cikgu aziz wahahaha
    Reputation : 0
    Registration date : 2008-10-10

    Re: Sembang-sembang

    Post by botak on Sat Apr 25, 2009 2:00 am

    ihsan wrote:hang abis xm bila???? bounce perh black metal ka pa music ang kasi ni..kakakkakakakakakakk org xlayan dah lagu gni..xpa ang akan berevolusi nt..take ur time bro.. thumbs up

    pa la ang ni tu bkn black metal ...
    tu death core muzik...
    ang kata org tak lyn dh muzik tu ...
    hahaha lawak btui la ang ni ...
    tu genre bru lg la....
    dia sub genre metal ....
    death metal lebih technical ...
    klu nak upgrade scaling lam gitar men la lgu cm tu ...
    riff dia laju byk pkai arpeggio mode ngn scale harmonic minor....
    pastu lgu death metal ni pkai tuning drop C sbb nak dpatkan note yg rendah serta keras.....
    klu black metal lebih kepda melodic dia byk kearah epic mode....
    klu black metal tu ya la genre lama zman skolah lu aku lyn ....

    ihsan
    =no0B=
    =no0B=

    Male
    Number of posts : 69
    Age : 30
    Location : Alor Setar
    Reputation : 2
    Registration date : 2009-04-22

    Re: Sembang-sembang

    Post by ihsan on Sat Apr 25, 2009 3:05 am

    hhahahahahaha..back to old gendre bro..read behind it..sub ker????lakakakkaakkakkak ko ni...xper2 lelama ko phm ler bounce

    botak
    Forum Mvp
    Forum Mvp

    Male
    Number of posts : 378
    Age : 27
    Location : mergong alor setar
    Job/hobbies : jamming
    heroes : cikgu aziz wahahaha
    Reputation : 0
    Registration date : 2008-10-10

    Re: Sembang-sembang

    Post by botak on Sat Apr 25, 2009 6:48 pm

    xpa la tak kisah la...
    aku dgr suma muzik ....
    nak back tu old genre pun ...
    old genre it's more better then new genre...
    aku dgr muzik cm tu pun aku nak tambah pengalaman ...
    aku dgr gak blues jazz suma tu ....
    suma genre yg susah nak men ....
    metal antara genre yg susah ...
    klu takat lagu cm band indie blajaq men gitar rini pun dh ble men lgu indie cm meet uncle hussien spa lg tu aku tak igt nama band tu ...
    ha bettersweet....
    wahahaha...
    ang cuba la tya org2 yg power men muzik suma akan kata blues, jazz , metal tu susah nak main ....
    ang jgn pandai ckap ja...
    padahal hg sndiri pun taktau psai muzik .....

    ihsan
    =no0B=
    =no0B=

    Male
    Number of posts : 69
    Age : 30
    Location : Alor Setar
    Reputation : 2
    Registration date : 2009-04-22

    Re: Sembang-sembang

    Post by ihsan on Sat Apr 25, 2009 8:30 pm

    yaka... Smile tq for the compliment hahahahha

    Sponsored content

    Re: Sembang-sembang

    Post by Sponsored content Today at 12:03 pm


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 12:03 pm