Sekolah Menengah Teknik Jalan Stadium

Sistem Register Kami Telah Dibaik Pulih.Harap Maaf Diatas Semua Kesulitan.

Teknik Jalan Stadium Oficcial Forum


    Check out our personality

    Share

    botak
    Forum Mvp
    Forum Mvp

    Male
    Number of posts : 378
    Age : 27
    Location : mergong alor setar
    Job/hobbies : jamming
    heroes : cikgu aziz wahahaha
    Reputation : 0
    Registration date : 2008-10-10

    Re: Check out our personality

    Post by botak on Sat Oct 25, 2008 2:01 am

    Muzik dan Orang

    muzik balada
    orang yang dengar muzik ni seorang yg lemah lembut dan tidak suka dgn bunyi bising. mempunyai jiwa yang tenang dan lapang serta suka memendam perasaan.mudah terguris dan sukar untuk di pujuk bila merajuk. mungkin juga seorang yang romantik.


    muzik rock
    seorang yang berhati keras tapi x la keras sangat. seorang yang mincintai alat muzik seperti gitar atau drum walaupun diorang x tahu main bnde alah tu.suka pergi ke konsert atau gig.suka kan benda yang mencabar dan seorang yang peramah serta suka bergurau.


    muzik reggae
    meminati bob marley. hisap ganja.tetapi x semua yang layan reggae ni hisap ganja. suka warna merah,hijau dan kuning.suka pesen rambut diaglobe.tak suka syampoo rambut sebab takut rambut diorang rosak.hahaha...mempunyai semangat untuk memaju kan diri sendiri.tidak mudah putus asa.


    muzik hip hop/RnB
    suka terhenjut-henjut bile berjalan.bercakap pun bernada rap contoh nya "yo wussup bro".seorang yang kreatif la jugak.peramah dan mungkin agak sensitif .sukakan feshen masa kini.tidak pandai menyimpan rahsia.cepat marah walaupun peramah.


    muzik tradisional
    seorang yang pencinta budaya.mempunyai jiwa seni yang tinggi dan kreatif.
    tidak suka bunyi yang serabut.suka kepada puisi-puisi seperti pantun dan syair.suka berkarya walaupun karyanya tu agak mengarut cam aku suka mengarut.suka kan ketenangan dan alam sekitar.tidak mudah untuk menerima pendapat orang lain kerana menganggap mereka sahaja yang betul.


    muzik screamo
    seorang yang gila babi.suka menjerit x tentu pasai.jiwanya slalu tak tenang.suka bunyi serabut.seorang yang sangat emotional sukar nak kawal perasaan dan suka meluahkan perasaan yang ada sama ada marah atau sedih.keras hati.tidak berjiwa seni langsung.susah nk dibawa berbincang.


    muzik metal
    tak kisah lah metal jenis apa pun,heavy metal ka,death metal ka,hard core metal ka,nu metal ka.trash metal ka,prograsif metal ka,clasical metal ka kira yang berkaitan dengan meta kecuali black metal.orang yang dengar muzik metal ni mempunai sifatnya tersendiri.nampak macam ganas tetapi mereka seorang yang lembut(bukan pondan).kebanyakkan yang dengar muzik metal ni boleh bermain alat muzik terutama gitar.berjiwa seni dan mempunyai bakat yang tersendiri,kira berbakat la dalam muzik.suka kan kelainan.tidak cepat marah dan susah nak merajuk.mudah untuk dibawa berbincang dan senang untuk menerima pendapat orang lain.kuat semangat dan tabah.mudah berahsia dan tidak suka luahkan perasaan terutama perasaan cinta.


    Neutral

    c o k e l a t
    Junior Administrator
    Junior Administrator

    Female
    Number of posts : 344
    Age : 24
    Location : Alor Star
    Job/hobbies : Shopping
    heroes : Tom Cruise
    Reputation : 0
    Registration date : 2008-07-04

    Re: Check out our personality

    Post by c o k e l a t on Fri Nov 14, 2008 12:19 am

    Kenali Kekasih Anda

    1)Jenis Cakera Keras
    Dapat mengingat segalanya

    2)Jenis RAM
    Ingat sekejap dan melupakan selamanya

    3)Jenis Windows
    Semua orang tahu dia jenis yang buat kerja tak pernah betul, tapi tiada siapa boleh hidup tanpanya

    4)Jenis Screensaver
    Tidak mempunyai apa2 kelebihan atau kepentingan melainkan keseronokkan sahaja

    5)Jenis Internet
    Payah nak menghubunginya

    6)Jenis Server
    Sentiasa sibuk terutama ketika diperlukan

    7)Jenis Multimedia
    Segala yang buruk menjadi indah kerananya

    8)Jenis CD-ROM
    Sentiasa pantas

    9)Jenis E-Mail
    10 perkara yang dia cakap, 8 daripadanya tidak boleh dipakai

    10)Jenis Virus
    Apabila dia hadir, dia akan 'install' dirinya sendiri dan menggunakan segala sumber kepunyaan anda. Jika anda membuangnya, anda akan hilang sesuatu. Jika anda tidak membuangnya, anda akan hilang segalanya...


    _________________

    botak
    Forum Mvp
    Forum Mvp

    Male
    Number of posts : 378
    Age : 27
    Location : mergong alor setar
    Job/hobbies : jamming
    heroes : cikgu aziz wahahaha
    Reputation : 0
    Registration date : 2008-10-10

    Re: Check out our personality

    Post by botak on Fri Nov 14, 2008 11:38 am

    aku xdak awek...

    c o k e l a t
    Junior Administrator
    Junior Administrator

    Female
    Number of posts : 344
    Age : 24
    Location : Alor Star
    Job/hobbies : Shopping
    heroes : Tom Cruise
    Reputation : 0
    Registration date : 2008-07-04

    Re: Check out our personality

    Post by c o k e l a t on Fri Nov 14, 2008 8:27 pm

    ye ker?


    _________________

    Anip
    saya top spammer xD
    saya top spammer xD

    Male
    Number of posts : 1238
    Age : 25
    Location : lOst StUck
    Job/hobbies : *dy
    heroes : Pengarah PSAS
    Reputation : 0
    Registration date : 2008-06-07

    Re: Check out our personality

    Post by Anip on Sat Nov 15, 2008 2:56 pm

    awek kuw jneyh ckera kras...
    adik jneyh pa erk???


    _________________

    c o k e l a t
    Junior Administrator
    Junior Administrator

    Female
    Number of posts : 344
    Age : 24
    Location : Alor Star
    Job/hobbies : Shopping
    heroes : Tom Cruise
    Reputation : 0
    Registration date : 2008-07-04

    Re: Check out our personality

    Post by c o k e l a t on Sat Nov 22, 2008 12:36 pm

    jnis multimedia kot. hhohohoh


    _________________

    Sponsored content

    Re: Check out our personality

    Post by Sponsored content Today at 4:32 am


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:32 am